Borbontás

Nemrég bor bontást tanultunk Értékesítési ismereteken, ami tulajdonképpen felszolgálás (de pffhh... nem akármilyen fajta.) A borbontásnál 32 azaz HARMINCKÉT dologra kell odafigyelni. Összeszedtem nagyjából mi mit tanultunk - Klikkkkk
Sok a hülyeség közte, én tudom, hogy elegancia meg hagyomány meg mittomén, de aakkkkoris bakkker! Én nem fogok beszédülni az asztal alá, ha felszolgáló nem bábozik az asztalomnál fél órát egy üveg borral, az tuti.
Lehet h a Vízöntő holdam miatt van, de van az eleganciának egy olyan foka, amit nem tudok komolyan venni.

Nade művészi szempontból, ami erről eszembe jutott:

Egy: egy semmitmondó bor-illusztráció, tulajdonképpen csak a Flasht próbálgattam.
Tudomhogynemilyenaszőlőlevélkussss....


Kettő: utálom, ha megszívja magát a dugó, mer annak általában ez a vége. Beégetett a Cabernet Sauvignon, pffffffh.....

2 megjegyzés:

  1. 32, dugós pohár (azmi?) és tölts JOBBRÓL. Azt hiszem ilyet filmben sem láttam, nemhogy élőben :$

    Mindegy, megyek bewaxolom a cilinderem aztán csavarintok egyet a bajszomon és rálehelek a monoklimra.

    VálaszTörlés
  2. Ez olyan mint ANTSZ előírások. Azért van annyi, mert tudják, hogy úgyse tartják be minden, ezért ha a fele megvan az már elég ahhoz, hogy megmaradjon a nép :D

    Ej, a lakkos cipőt ne tessék feledni! :O

    VálaszTörlés